Boys VS Girls

Boys VS Girls

Opbrengst € 67,50

Wij zijn 8 jongeren en wij willen met onze actie geld inzamelen voor Huis3 en zodoende zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF! Wat gaan we doen? Nou het wordt een echte wedstrijd tussen de jongens en de meiden. De jongens hebben 12 uur lang een meidenprogramma met water, komkommers, chocolade, romantische comedy’s, nagellak en gezichtsmaskers. Daarentegen hebben de meiden 12 uur lang een mannenprogramma met cola, chips, frikandellen, kipkluifjes, vette actiefilms en tussentijds biceps trainen.

Iedereen moet het gehele programma doorlopen. Tussentijds op de telefoon is niet toegestaan. Alleen een berichtje plaatsen op social media om de volgers/donateurs op de hoogte te houden inzake deze actie. De actie zal 12 juni van 09:00 tot 21:00 uur 2022 plaatsvinden.

We willen u vragen om ons te steunen met deze actie door ons te sponsoren. Wie haalt er meer geld op de jongens of de meiden? We maken het bedrag aan het einde van onze actie bekend. De losers plaatsen de meest gênante foto op onze Facebookpagina.

Lijkt het je ook leuk om dit met je vrienden of vriendinnen te doen, meld je aan via huis3.KWF@hotmail.com of organiseer het zelf.

Veiling

geen omschrijving ingegeven
Neem contact met ons op

Biedingen

geen uitkomst ingegeven