Mid-Summer duik voor Huis3

Mid-Summer duik voor Huis3

Opbrengst € 1.675,00

Op de dag dat Huis3 écht van start gaat, vrijdag 24 juni 2022, gaan wij inclusief Unox mutsen en erwtensoep alsnog de duik doen waarna we eindigen met een Après-Dive party bij Huis3. De duik vindt plaats bij hét strandje te Boven Hardinxveld (t.h.v. Rivierdijk 155 3372 BK).  Arno Havenga zal om 19:00 uur het startschot bij het hét strandje geven.

Arno Havenga (Technisch manager Waterpolo KNZB) nam als oud water waterpoloër tweemaal deel aan de Olympische Spelen, in 1996 en 2000. Hij veroverde meerdere landtitels en speelde in de Nederlandse en Franse competitie. Na zijn professionele waterpolocarrière werd Havenga teammanager bij het Nederlands damesteam. Hij nam als teammanager deel aan de Olympische Spelen 2008 in Beijing. Waar de het Nederlandse damesteam de olympische titel veroverde. In november 2013 werd hij de Bondscoach van de Nederlands damesploeg. Na de spelen van Toyko trok hij zich terug als bondscoach. Gelukkig gaat zijn hart sneller kloppen van waterpolo, blijft hij betrokken bij de sport als technisch manager Waterpolo, waar hij verantwoordelijk is voor de topsportkant voor zowel heren als dames.

Wij willen met de Mid-Summer duikers een bedrag ophalen van € 5.000,00. Bij € 7.500,00 doen de bewoners van Huis3 een Mid-Summer duik met een blik zeewater. Bij € 10.000,00 doen de bewoners van Huis3 een duik met een blik erwtensoep.​

Natuurlijk bieden we ook hier de ruimte aan bedrijven om op leuke en originele manier de duik te sponsoren en jezelf te laten zien. We staan overal voor open; hoe gekker hoe beter! En natuurlijk; de volledige opbrengst komt ten goede aan Huis3!

Mocht je meer informatie willen hebben; mail gerust naar nieuwjaarsduikhv@gmail.com of bel naar 06-23407197.

Tot in de week van Huis3!

Groet,
Pieter de Keijzer

Veiling

geen omschrijving ingegeven
Neem contact met ons op

Biedingen

geen uitkomst ingegeven