Nieuwjaarsduik Hardinxveld-Giessendam

Nieuwjaarsduik Hardinxveld-Giessendam

Begin het jaar met een frisse start en doe mee!!!

In 2019 zijn we begonnen met het organiseren van de Nieuwjaarsduik in Hardinxveld-Giessendam. De eerste duik was al een mooi succes met ongeveer 80 bikkels die het aandurfden om op Nieuwjaarsdag de Merwede in te duiken. Helaas kon het vorig jaar (vanwege bekende redenen) niet doorgaan, maar komend jaar gaan we er weer volledig voor. Natuurlijk duiken we vooral voor de gezelligheid, maar daarnaast hopen we ook een mooi bedrag op te halen voor een goed doel. En dit jaar konden we niet om dit mooie lokale doel heen! Dus we gaan duiken voor Huis3 en hopen met elkaar weer een schitterend bedrag op te halen!

Naast een hoop gezelligheid en een warm gevoel van binnen 😊 krijgt iedere deelnemer natuurlijk de befaamde Unox muts en een goede kop erwtensoep.

De duik vindt plaats bij De Helling in Beneden Hardinxveld, zaterdag 1 januari om 13.00 uur. Meer details volgen later nog, maar de psychische voorbereiding kan in ieder geval gaan beginnen.

Natuurlijk bieden we ook hier de ruimte aan bedrijven om op leuke en originele manier de duik te sponsoren en jezelf te laten zien. We staan overal voor open; hoe gekker hoe beter! En natuurlijk; de volledige opbrengst komt ten goede aan Huis3!

Mocht je meer informatie willen hebben; mail gerust naar nieuwjaarsduikhv@gmail.com of bel naar 06-23407197

Tot 1 januari!

Groet,

Pieter de Keijzer

Veiling

geen omschrijving ingegeven
Neem contact met ons op

Biedingen

geen uitkomst ingegeven