Onaangekondigde acties

Onaangekondigde acties

Opbrengst € 2.165,70

Sommige acties worden van te voren aangekondigd en zijn te zien op onze site, maar we worden ook weleens verrast met een actie.

Zo stond er ineens een donatie van € 500,00 van groep 6a Rehobothschool Hardinxveld met de tekst “Wat een geweldige actie voor het KWF. Heel veel succes. Groetjes van Maren (6a) en alle andere kinderen die haar geholpen hebben”. Wat een ontzettende leuke verrassing was dit voor ons. Dank jullie wel!

Amber, Anke, Jelle, Jesse, Levi, Marysa en Rhodé wilden met elkaar een tent kopen om in te slapen. Maar voor de overnachting werd een vouwwagen ter beschikking gesteld. Ze besloten met elkaar het spaargeld van € 64,45 te doneren. Dank jullie wel!

Sebas, Rens en Noud hebben eigen spullen verkocht en lege flessen ingeleverd voor Huis3. Zij hebben hiermee € 31,70 opgehaald en zijn van plan om nog een keer lege flessen op te halen en in te leveren. Dank jullie wel jongens!

Joris en Casper hebben met het verkopen van snoepjes € 1,95 gedoneerd. Ook Willem, Jens en Silvana hebben door wat snoepjes te verkopen € 3,20 opgehaald voor Huis3. Dank jullie wel.

Joris en Daphne hebben nog eens € 4,00 gedoneerd. Dank jullie wel.

Wijk 3 van de Bron heeft door chocoladeletters te verkopen € 681,40 opgehaald. En goed nieuws: dit bedrag hebben ze gedoneerd aan Huis3, wat een verrassing.  Dank jullie wel voor deze geweldige actie!

Anneke van Lomwel heeft door puzzels te verkopen het fantastische bedrag van € 195,00 gedoneerd. Bedankt voor je inzet!

Wijk 3 heeft met een meet&greet op 2e paasdag een bedrag van € 859,00 gedoneerd! Dank jullie wel voor dit super mooie bedrag!

 

Veiling

geen omschrijving ingegeven
Neem contact met ons op

Biedingen

geen uitkomst ingegeven