Rabo ClubSupport 2023

Rabo ClubSupport 2023

Stichting Huis3 doet mee aan Rabo Clubsupport en jouw stem is geld waard!

Geachte heer / mevrouw,

Weet u nog ….. “Huis3”?
Even ter herinnering.

Huis3 heeft in 2021 en 2022 over een periode van 1½ jaar actie gevoerd t.b.v. het KWF. Deze actie werd afgesloten met een permanente (24/7) week-opsluiting van 3 personen in Huis3, van 24 juni 2022 t/m 1 juli 2022. Huis3, een oude houten keet die was geplaatst op de parkeerplaats van het DOK te Boven-Hardinxveld en tijdelijk was omgedoopt tot het Huis3-plein. Op 1 juli 2022 werd deze actie afgesloten. De Huis3-teller stond toen op € 186.002,–.

Nadien werd ons initiatief nog steeds financieel ondersteund. Uiteindelijk ging Huis3 op 25 november 2022 met een cheque t.w.v. € 207.500,– naar het KWF.

Pfffft, een punt er achter.

Maar na verloop van tijd begon het toch hier-en-daar weer een beetje te kriebelen. Kortom, het idee is ontstaan om na 3 jaar nog een keer met Huis3 op de proppen te komen. Dit houdt in dat we weer startkapitaal moeten gaan verzamelen.

Huis3 heeft zich dus weer ingeschreven bij de Rabo Lek & Merwede voor deelname aan Rabo ClubSupport 2023. Deze werd goedgekeurd. M.a.w. de eerste seinen staan op groen.

Als u Rabo-rekeninghouder en Rabo-lid (gratis) bent, kunt u In de periode van 4 tot 26 september uw Rabo-ClubSupport-stem uitbrengen. Afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen, krijgt Stichting Huis3 geld van de Rabo. Ook hier geldt: hoe meer stemmen, hoe meer geld.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als wij uw stem (weer) mogen ontvangen.

Hoe en waar brengt u uw stem uit?

·         vanaf 4 september kunt u ons vinden via de link: Club overzicht – Rabobank
·         bij “selecteer regio”: scrol naar “Lek & Merwede”;
·         bij “bekijk deelnemers” kunt u ons vinden: door bij “zoeken” “Huis3” in te tikken, of naar beneden te scrollen en ons daar alfabetisch te vinden;
·         vervolgens kunt u dan uw stem uitbrengen op Huis3.

Zet u 4 september alvast in uw agenda?

Veiling

geen omschrijving ingegeven
Neem contact met ons op

Biedingen

geen uitkomst ingegeven