Tennissen voor Huis3

Tennissen voor Huis3

Opbrengst € 766,00

Tijdens dit toernooi zullen de wedstrijden in dubbels gespeeld worden. Je schrijft je dan ook in als koppel. De kosten voor deelname aan dit toernooi zijn 10 euro per persoon. Het geld wat hiermee wordt opgehaald zal volledig gedoneerd worden aan Huis3.
Voorafgaand aan het toernooi zal er een clinic plaatsvinden. Deze clinic wordt verzorgd door tennisschool Bas-Ta. Tijdens deze tennisclinic leer je de basisprincipes van het tennissen. Deelname aan de clinic kost 10 euro. Ook dit bedrag zal gedoneerd worden aan Huis3.
Ben je niet in het bezit van een tennisracket, maar wil je toch graag mee doen tijdens deze avond, dan is dit geen probleem. Tennisvereniging L.T.C. De Merwede zorgt in samenwerking met tennisschool Bas-Ta voor tennisrackets die gebruikt kunnen worden tijdens deze avond.

Je kunt je voor dit tennistoernooi of voor de clinic (of allebei) opgeven bij Esther Tromp / Corné Tromp via het emailadres: toernooien@ltcdemerwede.nl  Opgeven voor deze avond kan t/m vrijdag 29 april. De clinic start om 18:00 uur en duurt tot 19:00 uur. Vervolgens zullen we starten met het tennistoernooi.

Met elkaar hopen we er een gezellige en sportieve avond van te maken. Geef je dus snel op en zorg er zo samen met vele anderen voor dat we een mooi bedrag voor Huis3 op kunnen halen.

Opbrengst tennissen voor Huis3  € 766,00 (10-5-2022 gedoneerd).

Veiling

geen omschrijving ingegeven
Neem contact met ons op

Biedingen

geen uitkomst ingegeven